''ΠΕΣ η ιστορία μας'' εταιρικό βίντεο

''ΠΕΣ η ιστορία μας'' εταιρικό βίντεοΣυντελεστές

Ερευνα - κείμενα: Αθηνά Γκόρου

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κακαβιάς

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ Α.Ε.Σ Α.Ε

Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών ιδρύθηκε το 1935 στο Αίγιο Αχαΐας και αποτελείται από 26 πρωτοβάθμιους αγροτικούς συνεταιρισμούς, με σύνολο 6.000 περίπου ενεργών μελών.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας –που περιλαμβάνουν εργοστάσια επεξεργασίας σταφίδας, τυποποίησης ελαιολάδου και συσκευασίας εσπεριδοειδών-  απασχολούνται καθημερινά περίπου 200 άτομα.   

Τα προϊόντα που παράγει η Π.Ε.Σ. είναι τα παρακάτω: Κορινθιακή Σταφίδα «ΒΟΣΤΙΤΣΑ Π.Ο.Π», Κορινθιακή Σταφίδα, Σουλτανίνα, Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Εσπεριδοειδή, Βιολογικά προϊόντα.

Η Π.Ε.Σ. εξάγει περίπου το 98% των προϊόντων που εμπορεύεται σε πάνω από 40 χώρες του κόσμου.

Σήμερα, η Π.Ε.Σ. είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας Κορινθιακής σταφίδας καθώς συσκευάζει και εξάγει περίπου το 60% της συνολικής ετήσιας εγχώριας παραγωγής και το 90% περίπου της παραγωγής της κορυφαίας ποιότητας Κορινθιακής σταφίδας «ΒΟΣΤΙΤΣΑ Π.Ο.Π».

Η Π.Ε.Σ. συγκεντρώνει και τυποποιεί αποκλειστικά το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο των παραγωγών - μελών της, διασφαλίζοντας ένα άριστης ποιότητας προϊόν.

Κακαβιάς Παναγιώτης

Σπούδασε σκηνοθεσία στη σχολή ΣΤΑΥΡΑΚΟΥ όπου πήρε και το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ σχολών κινηματογράφου για την μικρού μήκους ταινία του ΦΥΓΗ το 1982.

Σκηνοθέτης σε πολλές μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ). Περισσότερα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: +30 2106654752

E-mail: kakavias@otenet.gr
Κυβέλης 10, Γέρακας, Αττική, Τ.Κ. 15344