Το Πέταγμα του Κύκνου

Το Πέταγμα του ΚύκνουΣυντελεστές

Συντελεστές

διανομή: Kfilms

παραγωγή: ATHENS FILMS PRODUCTION,JOAN BORSTEN

σκηνοθεσία/σενάριο: ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΜΑΣ

συνεργάτες σεναρίου: ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ,

CHRIS FALLON, ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΚΛΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ,

ΘΑΝΟΣ ΞΗΡΟΣ

διευθυντής φωτογραφίας: ΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

μουσική: ΛΟΥΚΑΣ ΘΑΝΟΣ

μονταζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

μονταζ για: ΗΠΑ CONRAD GONZALEZ (ACE)

κουστούμια/σκηνικά: ΑΓΝΗ ΝΤΟΥΤΣΗ

casting: (UK) KATE PLANTIN

casting: (U.S.) VALORIE MASSALAS, RON DIGMAN

μακιγιάζ: ΑΡΓΥΡΩ ΚΟΥΡΟΥΠΟΥ

Σαν φοιτητής στο Πολυτεχνείο, ο Αλέξης είναι επαναστάτης, παθιασμένος με τη ζωή, τη φύση, τον έρωτα. Στην πορεία της ζωής του όμως, καταλήγει να γίνει ένα ακόμη “golden boy” μιας πολυεθνικής εταιρίας, ένα γρανάζι στο μηχανισμό που πολεμούσε στο παρελθόν. Έτσι, παρασυρμένος από την επιτυχία, αφήνει πίσω του αξίες, φίλους και την ίδια του την οικογένεια.

Η ζωή του παίρνει τραγική τροπή, όταν η απληστία της εταιρείας στην οποία είναι στέλεχος γίνεται η αιτία για μια μεγάλη οικολογική καταστροφή, με πολλά ανθρώπινα θύματα. Ο Αλέξης συνταράζεται, αντιδρά και γρήγορα έρχεται αντιμέτωπος με τα μεγάλα συμφέροντα. Θέλει να ξαναβρεί όλα όσα έχασε, τη ζωή του... Κι ενώ τριγύρω του εξελίσσεται ένα θρίλερ για την απόδοση ευθυνών, ο Αλέξης νιώθει παγιδευμένος και σύντομα οδηγείται σε μια αδυσώπητη σύγκρουση.

Το πέταγμα του κύκνου είναι το πέταγμα της ψυχής στην ελευθερία, στην ομορφιά, στη μαγεία της φύσης και του έρωτα. Είναι μια αναφορά σε ό,τι χάνουμε στη δίνη του σύγχρονου τρόπου ζωής, κάπου ανάμεσα στις συμπληγάδες της καριέρας και της οικονομικής επιτυχίας.

Κακαβιάς Παναγιώτης

Σπούδασε σκηνοθεσία στη σχολή ΣΤΑΥΡΑΚΟΥ όπου πήρε και το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ σχολών κινηματογράφου για την μικρού μήκους ταινία του ΦΥΓΗ το 1982.

Σκηνοθέτης σε πολλές μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ). Περισσότερα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: +30 2106654752

E-mail: kakavias@otenet.gr
Κυβέλης 10, Γέρακας, Αττική, Τ.Κ. 15344